Blouses

Kwaliteit en comfort

Comfort

anti allergieën

Kwaliteit

Eigen Ontwerp

Rixip Houthakkers blouse

De houthakkersblouse hoort thuis in iedere man zijn kledingkast. Dit bekende geruite kledingstuk is elk jaar weer in het modebeeld terug te vinden. Sinds de houthakkersblouse vanuit Canada en Noord-Amerika in Europa terecht is gekomen zie je hem steeds vaker. De geruite blouses zijn bij Rixip in tientallen kleuren te bestellen.

Houthakkersblouse van flanel.

De houthakkersblouses van Rixip kenmerken zich door de ruime dikte van de stof. Dit wordt aangegeven in gsm (gram per m2). Onze blouses zijn gegarandeerd 250gsm wat over het algemeen zwaarder is dan de gemiddelde houthakkers blouse. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en hoef je niet ieder jaar een nieuwe aan te schaffen. De stof waar onze blouses van gemaakt zijn is Flanel. Deze stof onderscheidt zich van andere stoffen door de aangename feeling die de stof heeft. Het is ontzettend zacht en voelt fijn aan het lichaam. De combinatie van deze stof en de extra dikte garanderen een heerlijke fit en landurig plezier van jouw houthakkersblouse.

 

Eindeloze combinaties met de houthakkersblouses van Rixip.

Een houthakkers blouse voor heren is momenteel hartstikke hip. Bij Rixip maak je ons echter niet warm met enkel modebewuste kleding. Wij onderscheiden ons door kwalitatieve kleding aan te bieden die lang mee gaat en lekker voelt.  

De houthakkersblouse voor heren is echter een tijdloos kledingstuk dat altijd in de mode is. Je kunt de casual houthakkersblouse aantrekken naar verschillende gelegenheden, zoals werk en school. Deze blouse is ook erg geschikt om te dragen in je vrije tijd. Je kunt je overhemd in je broek dragen, maar bij een houthakkers blouse is het ook erg leuk om deze over je broek heen te dragen. Het is maar net wat jouw persoonlijke stijl is.

Houthakkersblouse in Roosendaal.

Naast onze webshop, waar je gemakkelijk en snel jouw houthakkersblouse kunt bestellen. Heeft Rixip ook een fysieke winkel in Roosendaal (Noord-Brabant) waar je van harte welkom bent om een houthakkersblouse te passen.