Baseballjassen | Baseball jackets

Eigen ontwerp en de beste kwaliteit

Comfort

anti allergieën

Kwaliteit

100% Eigen design

Baseballjassen

Rixip & baseballjassen: onze eerste liefde!

De charme van een baseballjas is tijdloos in onze ogen. De sportieve en stoere korte jasjes zijn een lust voor het oog en super bruikbaar. Bij Rixip verkopen wij enkel baseballjassen die tot perfectie zijn door ontwikkeld. Die perfectie zit hem in kleine details als echte leren mouwen die doorlopen tot de schouders. Dit voorkomt natte schouders wanneer je door de regen fietst.

Rixip baseballjassen zijn gemaakt van 100% echt leer. Dit wordt gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit wol, waardoor de jassen jou lekker warm houden. De hoogwaardige wol heeft een isolerende functie welke ervoor zorgt dat jouw lichaam heerlijk warm blijft wanneer het buiten koud is. Onze baseballjassen worden met veel liefde (op maat) gemaakt en hebben een gegarandeerde levenstijd van 5(!) jaar! Dat beloven we bij Rixip!

Baseballjassen gepersonaliseerd

Baseballjassen door Rixip gepersonaliseerd.

Doordat onze jassen op authentieke wijze gemaakt worden, bieden wij de mogelijkheid om jouw baseballjas te personaliseren. Je kan dit doen via onze webshop. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Roosendaal waar we je persoonlijk te woord kunnen staan.

De baseballjassen van Rixip zijn standaard voorzien van 2 binnenzakken en 2 buitenzakken. In de voering is een rits verwerkt waardoor je heel makkelijk decoraties op je baseballjas kunt plaatsen. Overigens borduren wij decoraties op jouw baseballjas op de “ouderwetse wijze.” Daar bedoelen we mee, dat wij op de jassen borduren en je dus een authentiek borduursel bovenop jouw baseballjas zal zien. De authentieke borduursels hebben een 3D effect waardoor deze echt op de baseball jassen lijken te liggen.

Onze baseballjassen zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Van geel tot zwart en van S tot XXXL. Bij Rixip slaag je altijd voor een baseballjas. Comfort, kwaliteit en gemak. Dat zijn de redenen waarom jij een echte baseballjas bij Rixip koopt.