Algemene Voorwaarden en Klantenservice 2020

RIXIP DC27
Vestigingsadres:
Kade 27
4703 GA Roosendaal

Telefoonnummer: (+31) 06-16656360

E-mailadres: info@rixip.com

KvK-nummer: 64178498
BTW-identificatienummer: NL855556201

 

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag:  11:00 tot 14:00
Zaterdag:                   11:00 tot 14:00

Winkelopeningstijden:

Vrijdag:            10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag:         10:00 tot 17:00 uur

Orderverwerking:
De bestellingen worden digitaal geplaatst. Dit gaat via de bestelmodule op de webshop.

De medewerkers van RIXIP controleren de gegevens van de bestelling(en) of alle nodige gegevens vermeld zijn. Wanneer dit niet zo is, zal hierover contact worden opgenomen. Zodra het verschuldigde bedrag is voldaan, wordt de order verwerkt voor verdere behandeling. Na de ontvangen betaling zijn geen wijzigingen meer mogelijk.

Levertijd:
Wanneer het gaat om bestellingen welke op voorraad zijn, worden deze binnen 3 werkdagen geleverd. Elke handeling naar specificatie van de klant (zoals plaatsen van decoraties op de aanwezige voorraad) zal enige vertraging in deze levertijd opleveren.

Bestellingen:
Bestellingen voor specifieke baseballjassen (custom made) hebben een levertijd van 12 tot 16 weken. De custom made bestellingen worden per maand verzameld en dan pas zal de verwerking plaatsvinden. De datum van bestelling wordt aan u doorgegeven, vanaf dan tellen de 12 tot 16 weken.

Decoraties die de klant wilt aanbrengen dienen in .PSD bestand te worden aangeleverd met een duidelijke maatvoering erbij. De maximale maat voor de decoratie aan een voorzijde is 6 inch in het vierkant (15 x 15 cm). De achterzijde is afhankelijk van de mouwinzet en de maat die besteld wordt. Dit dient altijd in overleg met medewerkers van RIXIP te gebeuren.

Voor custom made baseballjassen zijn geen standaard tarieven voorhanden, dit is afhankelijk van de decoraties en de voorraad van de kleuren leer en wol. Bij een custom made bestelling dienen geheel vooraf betaald te zijn.

De betalingsmethoden:
1.         Betalen via “tikkie” ( u ontvangt de link van de betaling op uw mobiele telefoon).
2.         Zelf overmaken op banknummer ING: NL81 INGB 0005 7338 81.

Als u vanuit het buitenland onze producten wil bestellen kunt u betalen door een overboeking. Onze bankgegevens zijn:
ING:  NL81 INGB 0005 7338 81. t.n.v. RIXIP
Swiftcode(BIC): INGBNL2A – IBAN: NL81 INGB 0005 7338 81

U dient het bedrag zelf over te maken, wij sturen GEEN acceptgirokaart!

Prijzen:
Al onze prijzen op de website zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.

Verzendmethode:
De bestellingen worden verpakt in dozen. De pakketservicedienst zal deze bij u afleveren op het afleveradres welke is opgegeven bij de plaatsing van de bestelling. Het trackingnummer zult u van RIXIP via de e-mail ontvangen. Hierdoor bent u zelf in staat om uw pakket te volgen.

Wanneer u op uw bestelformulier heeft aangegeven dat u de bestelling in onze showroom wil ophalen, houden we uw bestelling 2 weken gereserveerd. Wanneer de bestelling dan niet is opgehaald, zal RIXIP de bestelling annuleren.                                                                

Verzendkosten:
De verzendkosten binnen Nederland tot een gewicht van 10 kilo is € 6,95 en voor het buitenland
€ 25,00 per doos met een gewicht tot 10 kilo.

Koopovereenkomst:
Als u een bestelling aan ons heeft doorgegeven, is de overeenkomst een feit. Wij behouden ons het recht om bestellingen zonder opgave van reden niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden.

Wet koop op afstand:
Volgens de Wet “Koop op afstand” mag de koper 7 dagen na ontvangst van de bestelling deze ongedaan maken. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling komen voor rekening van de koper. De voorwaarden hiervoor zijn dat
-het artikel niet gedragen mag zijn
-en in de originele verpakking moet zitten.

Het terug betalen van de bestelling (exclusief de verzendkosten) zal gebeuren na retour ontvangst en controle van de goederen bij RIXIP.

Custom made goederen kunnen niet worden geretourneerd!!

Het wetboek omvat ook dat wanneer een bestelling niet binnen 4 weken geleverd is de koper van de koop kan afzien. Dit geldt niet voor custom made goederen.

Kwaliteitscontrole:
Al onze producten worden aan een zeer scherpe kwaliteitscontrole onderworpen. Allereerst bij de fabrikant alvorens deze de goederen naar RIXIP verzend. Daarnaast door de medewerkers van RIXIP bij binnenkomst van de producten.

Aansprakelijkheid:
RIXIP is niet aansprakelijk voor eventueel ontstane schade door de vervoerder. Bij calamiteiten garandeert de pakketservicedienst (onder hun voorwaarden) een schadevergoeding. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Vertrouwelijkheid en registratie van uw persoonlijke gegevens:
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en zullen door RIXIP niet aan derden worden verspreid.

Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd door RIXIP. De gegevens zullen op geen enkele wijze ooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Het door u verschafte e-mailadres zullen wij enkel gebruiken voor reclamedoeleinden van RIXIP, als dit is aangeven op het bestelformulier!

Correspondentie:
Voor een snelle behandeling van correspondentie, kunt u gebruik maken van ons e-mailadres: info@RIXIP.com. Vermeld duidelijk uw ordernummer op uw correspondentie.
 
Klachten:
Als u klachten of vragen heeft omtrent door RIXIP geleverde goederen of over de bestelprocedure, stuur dan een e-mail naar: info@RIXIP.com .  Binnen 5 werkdagen sturen wij u per e-mail een voorstel ter afhandeling van uw klacht of beantwoording van uw vraag.
Of bel tijdens onze openingstijden : 06-16656360

RIXIP vinden we jouw privacy ALTIJD belangrijk!
We verwerken een aantal persoonsgegevens van je, afhankelijk van hoe je onze diensten gebruikt. We gebruiken je persoonsgegevens om:

• Om jouw bestellingen te verwerken.
• Zodat je mee kunt doen aan verlotingen, spelletjes of wedstrijden.
• Om onze administratie uit te kunnen voeren.

We verwerken je gegevens ALTIJD zoals wordt voorgeschreven door de wet. Daar kun je op vertrouwen.
We delen je persoonsgegevens NIET met derden.

Persoonsgegevens betreffen informatie waarmee je direct of indirect kan worden geïdentificeerd. Dit is gewoonlijk informatie zoals je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. De gegevens die je invult bij een bestelling via onze website.