Bamboe kleding

Kleding van 100% bamboe

Superzacht

anti allergieën

Kwaliteit

100% Bamboe

Bamboe kleding | 100% bamboe

Bamboe kleding is steeds vaker in de kledingkasten terug te vinden. Het voelt ongelooflijk comfortabel en zacht aan. Ook heeft het unieke eigenschappen voor verschillende en diverse activiteiten. Vaak wordt de kleding gedragen in de vrije tijd en tijdens sportactiviteiten. Maar eerlijk is eerlijk, bamboe voelt zo lekker dat je het liefst iedere dag draagt!

De kleding heeft vele voordelen ten op zichten van katoenen kleding. Zo biedt het weerstand tegen warmte/UV en kou. Kleding die Rixip verkoopt is gemaakt van 100% bamboe. Het voordeel voor jou is dat de kleding niet aan je huid blijft plakken, er geen huidirritatie plaatsvindt en je geen last hebt van geurvorming of zweetplekken. Als je eenmaal kiest voor deze kleding zal je niet meer anders willen.

Bamboe kleding van 100% (!) bamboe.

De kleding van Rixip is gegarandeerd gemaakt van 100% bamboe. Vaak zie je dat deze kleding aangeboden wordt in een combinatie met andere stoffen. Wij geloven zo in de kwaliteiten van de kleding dat wij enkel 100% bamboe producten aanbieden via onze webshop en fysieke winkel in Roosendaal.

De beste keuze voor jou en het milieu.

Wat sommige mensen niet weten is dat bamboe de snelst groeiende grassoort ter wereld is. Het kan in sommige omstandigheden tot wel 1 meter per 24 uur groeien! Dit natuurlijke wonderproduct groeit op 100% natuurlijke wijze. Zonder gebruik van kunstmest of pesticiden. De natuurlijke regenvallen geven de grassoort voldoende vocht om te groeien. Dit natuurproduct vermindert het broeikast-effect en heeft 35% meer CO2-opname dan andere planten. Daarnaast blijven de wortels in de grond na de oogst, hierdoor vindt er geen gronderosie plaats.

Rixip webshop

Bamboe kleding in onze webshop.

Wist je dat maar liefst 97,5% van schadelijke Uv-straling wordt tegengehouden door bamboe? De vezels hebben een holle microstructuur waardoor de kleding temperatuur controlerend en ademend is. Oftewel, de kleding wordt warmer in de kou en koeler in de warmte. Ideaal! Bacteriën die nare geurtjes veroorzaken kunnen zich bijna niet vermenigvuldigen. Ook is de kleding ideaal voor personen met een gevoelige huid.

Rixip truien en vesten.

Truien en vesten van Rixip zijn kwalitatief sterk en voelen prettig aan. We leveren truien en vesten in verschillende stoffen, maten en kleuren. Op deze pagina kan je jouw favoriete kledingstuk terugvinden en bestellen.

Bamboe truien en vesten.

Een van de stoffen waar onze truien van gemaakt zijn is Bamboe. Bamboe kleding is steeds vaker in de kledingkasten terug te vinden. Het voelt ongelooflijk comfortabel en zacht aan. Bamboe kleding heeft unieke eigenschappen voor verschillende en diverse activiteiten. Vaak wordt bamboe kleding gedragen in de vrije tijd en tijdens sportactiviteiten. Maar eerlijk is eerlijk, bamboe voelt zo lekker dat je het liefst iedere dag bamboe kleding draagt!

Truien en vesten met kwalitatieve ritsen.

Vaak is de rits het eerste wat kapotgaat bij een trui of vest. Tenminste, bij mij persoonlijk in ieder geval wel. Ik ben soms best ongeduldig en kan dan te hard aan mijn rits trekken waardoor deze kapot springt. Bij de truien en vesten van Rixip zal dit echter niet gebeuren! Deze zijn namelijk voorzien van een sterke rits met het YKK-keurmerk. Deze zijn ontzettend sterk en zullen lang meegaan.

Truien en vesten online te bestellen.

De truien en vesten van Rixip kan je bestellen in onze webshop. Wanneer je een bestelling plaats draag ik er persoonlijk zorg voor dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt. Ik hanteer een schappelijk retourbeleid dus zelfs als de trui of vest niet in de juiste maat besteld is, sta ik klaar om je te helpen. Graag zelfs!

Truien en vesten in Roosendaal.

Sinds 2015 heeft Rixip een fysieke winkel in Roosendaal (Noord-Brabant). Je kan onze truien en vesten dus ook komen passen en bewonderen in onze winkel. De koffie staat voor je klaar en ik leg je graag uit waardoor de kwaliteit van mijn truien en vesten zo goed is.